Campanya de suport a Bassines Non Merci, Les Soulèvements de la Terre i la Confédération Paysanne

La defensa de la sobirania alimentària a França s’està visibilitzant especialment en la lluita contra la construcció de megabasses que l’administració està promovent per al benefici de l’agroindústria.

En les últimes accions de denúncia dels moviments camperols i ecologistes (Les Soulèvements de la Terre), els cossos de seguretat de l’estat han carregat contra les persones manifestants de forma inacceptablement violenta, posant en risc la vida de diverses que estan hospitalitzades (vídeo amb subtítols en castellà). L’estat francès, lluny de rectificar, està plantejant la possibilitat d’il·legalitzar l’aliança Soulèvements de la Terre i fins i tot la Confédération Payssane, un sindicat agrari que, com sabeu, forma part de la Via Camperola.

Davant d’aquesta situació, s’està vehiculant una carta de suport que us animem a llegir, recolzar i compartir, el més aviat possible. Dimarts que ve a les 12 la traslladarem a les companyes de França esperant que els pugui servir d’ajuda en aquest moment crucial.

http://forms.komun.org/soulevementsdelaterre

Moltes gràcies.

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s